Zuidam Distillers: “De DrankenbeurZ is de enige plek waar alles bij elkaar komt”

Zuidam Distillers kijkt uit naar de DrankenbeurZ 2020 omdat dit een mooie gelegenheid is om hun trouwe klanten weer even wat uitgebreider te zien en te spreken. “In onze klantenkring zitten veel zelfstandige slijters. De lijnen zijn kort en we doen er alles aan om hen tevreden te houden”, vertelt Gilbert van Zuidam. “Om die reden staan we elk jaar op de beurs. Het is voor ons een ideaal moment om bezoekers in onze ‘eigen’ omgeving te ontvangen. Het zal dit jaar iets anders zijn, maar we hopen toch onze eigen uitstraling te kunnen laten zien.” Zuidam gaat ook naar de beurs om nieuwe producten te introduceren, slijters te laten proeven en hen kennis te laten nemen van bijzondere cadeauartikelen voor het einde van het jaar. Het bedrijf hoopt dat deze keer voor tussen de vijftig en honderd slijters per tijdvak te mogen doen.
Voor de vakhandel moet er op de drankenbeurs genoeg te zien zijn op het gebied van verpakkingen, nieuwe producten en leuke aanbiedingen, stelt Van Zuidam. “Het moet een gezellige ontmoetingsplaats zijn voor slijters onderling en leveranciers. Ook is het belangrijk om genoeg verschillende productcategorieën op de beursvloer te hebben, van fris tot bier en van wijn tot gedistilleerd, eventueel aangevuld met etalagemateriaal en winkelinrichting. Lekker eten vind ik overigens ook niet onbelangrijk en een fatsoenlijke kop koffie. Wist je trouwens dat wij altijd een leuke goody-bag weggeven?” Nog een reden voor de slijter om even een stop te maken bij de stand van Zuidam.
De DrankenbeurZ heeft zeker kans van slagen, meent Gilbert: “Er moet toch ruimte zijn in ons landje voor een leuke, gezellige en zinvolle vakbeurs voor slijters. Dit is de enige plek waar alles bij elkaar komt en waar de slijter beter van wordt. Maar het is ook aan de leverancier om de slijter te motiveren om naar de beurs te komen.”

Ook meedoen als standhouder? Pak dan nu de telefoon en bel: 06-53900544.