“Zichtbaar zijn en blijven”

Wie wel eens afstemt op het populaire tv-programma BinnensteBuiten, kent Chiesanuova wellicht; de ambachtelijke limoncello-producent is een bekende van dit programma. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd, de nodige internationale prijzen veroverd en vindt dat de tijd nu rijp is om zich te presenteren op de enige echte vakbeurs voor slijters.
De DrankenbeurZ is toevallig lekker dichtbij voor deze leverancier uit Nieuwerkerk aan den IJssel, maar dat is natuurlijk niet de reden om mee te doen. “Door de groeiende bekendheid van Chiesanuova is het een goede stap om zichtbaar te zijn, te worden en te blijven in ‘de wereld’ van drank”, verklaart Hidde de Groen.
De producent wil de bezoekers op de beurs via tastings verrassen met haar smaken en met leuke acties als giveaways en bijvoorbeeld een prijsvraag of loterij. Het is nog te vroeg om alle details prijs te geven en misschien is het juist wel leuker om die dagen bij de stand langs te gaan om te zien wat het precies is geworden. Chiesanuova hoopt met haar deelname aan de beurs in elk geval het netwerk van verkooppunten te vergroten. Aan de kwaliteit van de dranken zal het niet liggen; op de laatste International Wine & Spirit Competition in Londen sleepte De Groen weer twee prijzen in de wacht; een bronzen plak voor zowel de limoncello als de sinaasappellikeur arancello. Daarmee behoort het bedrijf ontegenzeggelijk tot de wereldtop.