“Wij hopen op twee dagen regen”

Het is natuurlijk al weer even geleden maar toch kan Auke Timmer zich de sfeer van vorig jaar nog goed voor de geest halen. “Veel vrolijke gezichten, goede resultaten; het was wederom een geslaagde beurs.” De importeur uit Wageningen is al sinds de eerste editie, in 2020, een vaste waarde op de beurzvloer. En je hoeft Timmer niet uit te leggen waarom het belangrijk is om mee te doen. “In die twee dagen krijg je alle toonaangevende winkels over de vloer. De klanten komen voor jóu, welke reden zou je nog meer moeten hebben?”
Het bedrijf pakt altijd flink uit op de DrankenbeurZ, wie bij de fraai vormgegeven stand rondkijkt ziet een mooie wisselwerking tussen het B&T-team en de slijter en wijnhandelaar. Geanimeerde gesprekken, met aandacht proeven, je ziet het allemaal gebeuren. Het ‘geheim van de smid’? “Zorg voor een open stand en laat zien waar je voor staat. Geef de klant de ruimte om rond te kijken en stel vragen in plaats van een verkooppraatje te houden.”
De komende editie is voor Bresser & Timmer extra bijzonder omdat het bedrijf dertig jaar bestaat. “We hebben een aantal mooie whisky’s laten bottelen om dit te vieren. Daarnaast presenteren we onze geschenkverpakkingen en natuurlijk onze acties die alleen tijdens de beurs beschikbaar zijn.”
Net zo verrassend als de keuze voor een paviljoen-opstelling met Wijnhandel van Ouwerkerk en Neerlands Wijnhuis is het antwoord op de vraag waar Auke deze keer naar uitkijkt: “Twee dagen regen! Ik verheug me er altijd weer op om gastheer te mogen spelen voor onze klanten.”