Slijters en wijnhandelaren kunnen spijkers met koppen slaan bij de stand van Wine Specials

Voor het nog jonge Wine Specials is de DrankenbeurZ in Gorinchem de ideale gelegenheid om kennis te maken met nieuwe afnemers. “Wij streven naar een landelijke dekking en verwachten een hoge opkomst van slijters en wijnhandelaren die wij nog niet kennen.” Daarnaast is dit een mooi moment om de contacten met bestaande relaties te verstevigen.
De importeur en groothandel is gespecialiseerd in wijnen uit Duitsland, Frankrijk en Spanje en heeft een prachtig wijnprogramma waarbij exclusiviteit voor de slijter/wijnhandel per regio gegarandeerd wordt. Het wordt tijd dat de Nederlandse slijter en wijnhandelaar hier kennis mee maakt en ontdekt dat Wine Specials klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is een klein bedrijf dat snel kan schakelen en haar klanten veel ondersteuning kan bieden. Voordeel is ook dat eigenaren Ineke Ginjaar en Frank Verger jarenlang een eigen wijnzaak hebben gerund. Kortom, Wine Specials is blij dat de beurs er is en heeft er duidelijk zin in.
Een goede vakbeurs biedt een professionele, maar tegelijkertijd ook informele sfeer, stellen zij. Daarnaast moet de beursvloer een goede afspiegeling zijn van exposanten zoals importeurs, wijnhandelaren, bierdistributeurs en verpakkingsbedrijven. Wie de samenwerking met Wine Specials ziet zitten, kan op de beurs gelijk spijkers met koppen slaan. “Eventueel kunnen dan al afspraken worden gemaakt over de exclusiviteit van de wijnregio’s.”

De DrankenbeurZ, op 13 en 14 september in Gorinchem, heeft nog een paar plekken vrij. Maak nu je inschrijving definitief via deze link!