Schermer Wijnkopers & Distillateurs

Schermer Wijnkopers & Distillateurs | Stand - 1305

Schermer Wijnkopers & Distillateurs -sedert 1782- 
te Hoorn is een familiebedrijf dat al jaren een vertrouwde partner is voor o.a. slijterij en wijnhandel. Schermer 1782 importeert wijn en buitenlands gedistilleerd rechtstreeks van de producent op fles. 

Een onderscheidend aanbod van een uitgebreid scala aan wijn met een goede kwaliteit/prijs verhouding, uit Noord-Macedonië, Kroatië, Montenegro, Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië en Slovenië. Tevens produceert Schermer 1782 zelf traditie-getrouw Nederlands gedistilleerd, zoals jenevers, bitters, kruidenbitters, kruiden-likeuren, likeuren, likorettes, glühwein, boerenjongens, advocaat, vodka en Dry Gin. Limoncello importeren wij van een producent uit Italië. 

Alle gedistilleerd is verkrijgbaar in de ‘standaard’ uitmonstering, maar dmv zeefdruktechniek kunnen wij onze flessen en kruiken ook voorzien van een private label met afbeelding, tekst en/of logo. Al 35 jaar ervaring en alles binnen ons bedrijf in Hoorn gemaakt, dus kleine footprint. Stel à la carte je eigen (streek-)product samen.

Schermer Wijnkopers & Distillateurs
Geldelozeweg 47
1625 NW  Hoorn
Tel. 31 (0)229 217777
info@schermer1782.nl
www.schermer1782.nl