“Perfect geregeld”

Of je na twee edities al kunt spreken van ‘oudgedienden’? De kritische lezer zal het zich wellicht afvragen, maar wij gunnen de standhouders die zich nu voor de derde keer enthousiast melden graag deze eer. Zoals Lindehof Dranken, die de beurs duidelijk een warm hart toedraagt. “De Drankenbeurz is dé vakbeurs voor slijters van Nederland! Een ideaal moment voor de toeleverancier om alle slijters in ons land weer te treffen, om de laatste trends en nieuwe producten met elkaar in levende lijve door te nemen en vooral te proeven!”
Mark van der Linde van Lindehof weet goed te verwoorden waarom zijn bedrijf ook deze keer geen verstek laat gaan. “Wij zijn erg tevreden over de organisatie en het verloop van de beurs. We vinden het prettig wanneer het contact met de beursorganisator goed en duidelijk verloopt. Dit was bij de voorgaande jaren perfect geregeld. Met het zicht op een volledig gevulde Evenementenhal verwachten wij dat de editie van 2022 nog gezelliger en beter wordt dan de vorige keren.”
Een goede beurs moet compleet zijn, vindt Van der Linde, en dat betekent in zijn ogen: voldoende bezoekers en exposanten, zodat er sprake is van een mooie balans. Als dat in orde is, dan kan het voor beide partijen alleen maar een geslaagde dag worden. “Als je ons hoort zeggen dat wij een goede beurs hebben gedraaid, dan hebben wij veel bestaande relaties gesproken en nieuwe contacten gelegd. In feite is de DrankenbeurZ voor ons de beste beurs van het jaar om hen te ontmoeten.” Daarnaast is het bij uitstek de plek om een nieuw product te introduceren. “Er zijn ook slijters die op de beurs gericht zoeken naar nieuwe producten en verpakkingen. Wat dat betreft is dit dé vakbeurs om ideeën op te doen. Door onze nieuwe aanwinsten hier te presenteren komen ze direct bij onze relaties onder de aandacht en hebben wij alle tijd om iedereen die langskomt uitgebreid te laten proeven.”