“Luisterend oor, verkoopondersteuning en interessante acties”

Zichtbaar, voelbaar en benaderbaar zijn voor alle slijters en wijnhandelaren in Nederland, is wat ze binnen Hooghoudt belangrijk vinden. En waar doe je dat? Op de DrankenbeurZ natuurlijk! “Op dit soort beurzen bieden wij een luisterend oor voor datgene wat onze klanten en relaties dagelijks merken in de markt, maar ook verkoopondersteuning en interessante acties”, laat Randy van der Loo, accountmanager Premium Slijters, weten.
Waar Hooghoudt op de editie 2023 mee komt, blijft nog even een verrassing. Maar dat het mooie, leuke en aansprekende producten en acties zijn staat buiten kijf. “Onze kracht zit mede in de breedte van ons portfolio. Niet alleen op het gebied van onze eigen productlijnen, maar ook in de productieontwikkeling en het (kleinschalig) afvullen van een slijters eigen merk zie je dat terug. Wat voor type winkel je ook hebt, groot of klein, waar je ook zit en wat je klantenbestand ook is, vanuit Hooghoudt kunnen we je op allerlei manieren bedienen.”
Op de vraag wat de Groninger leverancier verwacht van de komende beurs, zegt Van der Loo: “Ik zou deze vraag graag omdraaien: wat mag je als slijter/ondernemer van Hooghoudt verwachten… Commitment naar, en ondersteuning voor onze klanten en relaties. Het Nederlands gedistilleerd kent een rijke geschiedenis en heeft wat ons betreft ook een schitterende toekomst met mooie kansen voor zich. Niet alleen door Hooghoudt, maar ook door onze collega’s in de branche en de slijters wordt daar iedere dag keihard aan gewerkt. Samen vormen we de toekomst.”

*dit artikel is ook verschenen in Drinks Slijtersvakblad, editie 1. Wilt u als standhouder in aanmerking komen voor een volgend nummer? Neem dan contact op met het Slijtersvakblad, tel. 0226-318500.