Kintra: “DrankenbeurZ hoogtepunt van het jaar”

“De DrankenbeurZ geeft ons de gelegenheid om onze klant in één keer te ontvangen in plaats van ze allemaal individueel op te zoeken”, antwoordt Erik Molenaar op de vraag waarom Kintra Spirits zich heeft aangemeld. “Het is een mooie gelegenheid om nieuwe producten aan veel mensen tegelijk te presenteren, maar ook om even ongestoord met de slijter te kunnen praten. In de winkel gaat de klant altijd voor (en terecht) en moet je bezoek altijd worden ingepland tussen vijftien andere klussen die die dag op de agenda staan. Op de beurs is de slijter er maar met één doel…! En wij geven graag onze volle aandacht aan dat doel.”
Molenaar hoopt dat de DrankenbeurZ een nieuwe impuls weet te geven aan het begrip ‘Slijtersvakbeurs’. “En dat de bezoeker weer gaat zien hoe leuk en divers deze branche is. Het leek in het recente verleden een beetje of het merendeel van de bezoekers maar ook de deelnemers waren vergeten dat onze handel de leukste is die er is. Een dagje DrankenbeurZ moet een van de hoogtepunten van het jaar worden waar je collega’s en leveranciers in een ongedwongen setting ontmoet en verder kan bouwen aan je productportefeuille en de relatie met je klant.”
De DrankenbeurZ 2020 vindt plaats op 13 en 14 september. Wil jij daar als importeur, leverancier of distributeur ook bij zijn? Meld je dan vandaag nog aan via deze link. Voor vragen kun je contact opnemen met Henk van Pelt, 06-53900544.