“Geen dertien-in-een-dozijn”

De bezoeker aan de DrankenbeurZ kan ook weer rekenen op de deelname van Wijnhandel van Ouwerkerk. Vanaf het begin zijn zij al van de partij, altijd met een aantrekkelijke stand en met een aantal vertrouwde gezichten. “Ja, je moet er werk van maken en zorgen voor een unieke uitstraling. Je wilt tenslotte opvallen tussen de andere stands en geen dertien-in-een-dozijn zijn.”
Deze keer maakt Van Ouwerkerk onderdeel uit van het VINd!-Paviljoen, samen met Neerlands Wijnhuis en Bresser & Timmer/Vinee by BT. Na de vorige editie reed bedrijfsleider Peter den Besten tevreden naar huis: “Veel bezoekers gehad in onze stand, mooie orders uit gekomen.” Maar hij blijft kritisch. “Jammer dat de op- en afbouw zo stroef verliep door een defecte lift. Dit moet echt beter.”
Bij Van Ouwerkerk hebben ze het afgelopen jaar niet stilgezeten; de leverancier heeft een aantal mooie nieuwe wijnhuizen aan het portfolio kunnen toevoegen. En natuurlijk zijn ze van plan om de nieuwste wijnen te laten zien en te laten proeven. De Nederlandse slijter moet vooral kómen. “De DrankenbeurZ is een unieke kans om kennis te maken met de beste leveranciers in de slijtersbranche. Hier ontmoet je alle importeurs in één ochtend, middag of hele dag. Hier proef en zie je het nieuwe assortiment, met nieuwe jaargangen en nieuwe producten.”
Net als de andere VINd!-partners heeft Wijnhandel van Ouwerkerk altijd mooie aanbiedingen die exclusief zijn voorbehouden aan de bezoekers van de DrankenbeurZ. Die worden van tevoren kenbaar gemaakt, als extra stimulans om te komen. Waar Peter vooral naar uitkijkt? Dat mag duidelijk zijn: “De unieke krachtenbundeling met de collega-wijnimporteurs in ons VINd!-Paviljoen. De eerdere samenwerking tijdens onze gemeenschappelijke proeverij in Utrecht is zeer goed ontvangen en voor ons ook heel positief verlopen.”