“De meest relevante beurs in de drankenbranche”

In 2022 betraden ze voor het eerst de vloer van de DrankenbeurZ; de jongens van Oud West. Na afloop klonken enthousiaste geluiden. Rick Taks: “Het was waardevol om zowel bestaande als nieuwe klanten te spreken en hen te enthousiasmeren voor onze Orancello, Passievruchtlikeur en Limoncello.” Het was dus geen moeilijk keuze om voor dit jaar weer een aantal vierkante meters af te nemen.
Behalve de bekende dranken zullen deze keer nieuwe smaken en verschillende variaties op de stand in Gorinchem te zien zijn. Want je moet de bezoeker blijven verrassen. In aanloop naar de beurs toe zal de aanpak niet veel anders zijn dan vorig jaar: veel spreken met relaties en klanten en hen attenderen op de aankomende DrankenbeurZ. Waar het trio extra naar uitkijkt zijn de openingen tot samenwerking, met zowel bestaande als nieuwe relaties, maar eventueel ook met andere leveranciers. Doel is natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken met hun ambachtelijke dranken. Hebben de jongens nog een boodschap voor leveranciers die twijfelen of ze zich wel zullen inschrijven? Jahoor! Rick: “Dit is de meest relevante beurs in de branche en een kans om nauw samen te werken met andere leveranciers en klanten.”

*dit artikel is ook verschenen in Drinks Slijtersvakblad, editie 1. Wilt u als standhouder hier ook voor in aanmerking komen? Neem dan contact op met het Slijtersvakblad, tel. 0226-318500.