De DrankenbeurZ 2020 gaat door!

It get oan!

“It get oan” zouden de Friezen zeggen, oftewel het gaat door. De DrankenbeurZ 2020, waarvoor op 30 september jl. een kick off is gehouden in Gorinchem, zal daadwerkelijk georganiseerd gaan worden op 13 en 14 september 2020. Het minimum aantal m2 is gehaald en dus is een logisch gevolg dat er een klap op is gegeven.

Slijtersvakbeurs

De afgelopen weken is druk gelobbyd om zoveel mogelijk steun te krijgen van toeleveranciers uit de branche en met resultaat. De eerste stap is hiermee gezet en de komende maanden zal er druk worden overlegd hoe dit nieuwe initiatief, van en voor de drankenbranche, het beste kan worden vormgegeven om het voor een ieder de moeite waard te maken om deze slijtersvakbeurs 2.0 te komen bezoeken.

Samen gaan we het verschil maken!

Wij bedanken op volgorde van binnenkomst: Drinks Slijtersvakblad, Bresser & Timmer, Zuidam Distillers, Neerlands Wijnhuis, The Depot – België, Verbunt Verlinden, Gecko Nederland, van der Linde & Nijhof, Bottle Company, Elmo Trade / CB Select, Hansen Dranken, Schermer Wijnkopers, Ouwerkerk BV, Jongeneel Verpakking en Monnik Dranken, met hun toezegging van deelname aan de beurs. Samen gaan we het verschil maken!

Meld je daarom vandaag nog aan

Voor diegenen die wel positief waren maar nog heel even wilden wachten met inschrijven, is nu overtuigend bewijs geleverd dat de beurs levensvatbaar blijkt te zijn. Meld je daarom vandaag nog aan en praat mee om een dijk van een beurs neer te gaan zetten. Wachten is geen optie, vertrouwen in elkaar en de branche zou doorslaggevend moeten zijn voor deelname.

Klik hier voor het inschrijfformulier