Bresser & Timmer wil blije gezichten

“Waarom wij meedoen? Dat lijkt me duidelijk”, zegt Hans Bresser van Bresser & Timmer/Vinee by BT. “Onze handel verdient een goede beurs waar alles bij elkaar komt. Waar de slijter en wijnhandelaar op zoek kan gaan naar nieuwe producten. En waar je de relatie met je afnemers nog verder kan versterken.” Hij verwacht dat de kwaliteit van de beurs hoog zal zijn, net als het niveau van de bezoekers. “Iedereen die de beurs bezoekt is immers goed met zijn vak bezig.”
De Wageningse drankengroothandel en -importeur zal hier veel nieuwe producten presenteren. “Ook zullen wij onze aanbiedingen op de bezoekers afstemmen. Ik kan je verzekeren: dat levert veel blije gezichten op. Omdat onze afnemers onze aanbiedingen waarderen. Daarnaast zien wij ook nog steeds nieuwe gezichten die graag bij ons willen kopen.” Uiteraard gaat het om de uiteindelijke verkopen, maar een goede vakbeurs moet ook sfeer hebben. De uitstraling van de stands is belangrijk. En de deelnemers moeten iets te bieden hebben en de bezoeker het idee geven dat hij of zij een welkome gast is.”
Met deze ingrediënten gaat de DrankenbeurZ op 13 en 14 september zeker een succes worden, meent Hans. “Soms is een verandering goed. In dit geval zeker. De oude beurs was inderdaad een oude beurs. Nu zie je dat de diverse leveranciers zich samen sterk maken voor deze DrankenbeurZ waardoor er een mooie basis is ontstaan voor het succes. Daarnaast is er goed geluisterd naar de bezoekers van vorige vakevenementen en de diverse standhouders. Hierdoor wordt deze beurs nog meer afgestemd op de bezoeker. Ook zie ik dat de deelnemers er samen iets moois van willen maken. De beurs van en voor de vakhandel, wij geloven erin!”
Verstandige woorden van Bresser & Timmer! Sluit jij je daarbij aan? De inschrijving voor de beurs verloopt via deze site.