Bezoekerspas

Je eigen bezoekerspas

Je kunt hier je eigen bezoekerspas aanvragen. In verband met de Covid-19 maatregelen zal er gewerkt worden met tijdsblokken (max. 250 bezoekers per blok) en toezicht worden gehouden op naleving. Tenslotte gaat het om jouw en onze gezondheid. Alleen een volledig ingevuld formulier zal door ons worden geaccepteerd. Je reservering is pas definitief als je gegevens door ons zijn gecontroleerd en je hiervan een bevestiging hebt ontvangen. 

TOELICHTING

* Bezoekerspas
In verband met het Covid 19 virus vragen wij met hoeveel personen je komt.

* Datum bezoek
Op welke dag wens je DrankenbeurZ 2020 te bezoeken?

 * Tijdsblok
Welk tijdsblok kunnen wij voor je reserveren.
11u-15u | 16u-20u* (Zondag 13/9 11u-15u VOL!)

Let op!! In verband met de Covid-19 verordening zal er helaas zeer strikt worden gecontroleerd op handhaving van het tijdsblok dat u boekt. De aangegeven eindtijd van uw boeking is ook daadwerkelijk de eindtijd van uw bezoek aan de DrankenbeurZ 2020.
15 minuten voor verstrijken zult u hieraan herinnerd worden door middel van een signaal of omroep. Wij rekenen op uw medewerking!
  

 * Smikkelpakket (lunch) 
Wil je gebruik maken van ons gratis smikkelpakket?
Per bezoeker 1 smikkelpakket.

Locatie van de DrankenbeurZ

De DrankenbeurZ vindt plaats op 13 en 14 september 2020 in de Evenementenhal in Gorinchem. Twee dagen lang is deze beurs dé ontmoetingsplek voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie. Waar bezoekers en deelnemers hun vakkennis kunnen delen, op het gebied van wijn, bier en gedistilleerd. Waar ruimte is voor innovaties, maar ook voor vertrouwd aanbod. Kom proeven, kom kijken, kom luisteren op de DrankenbeurZ 2.0!

Contactinformatie

DrankenbeurZ
Visstraat 16
3311 KX  Dordrecht
Contactpersoon: Henk van Pelt 

T. +31(0)78-616 04 85 
M +31(0)6 53 900 544
e-mail: info@drankenbeurz.nl

Locatie DrankenbeurZ

Evenementenhal Gorinchem 
Franklinweg 2
4207 HZ  Gorinchem