“Alle vakmensen bijeen”

De DrankenbeurZ is ieder jaar groeiende met zowel bezoekers als exposanten en dat doet Mark van der Linde, deelnemer van het eerste uur, goed. “We kunnen spreken van een geslaagde 2022-editie en hebben nu al zin in de volgende. We hopen net als de vorige keren op een gezellige en positieve editie waar we alle slijters uit Nederland treffen!”
De vakbeurs in Gorinchem laat zich volgens hem omschrijven als ‘een zeer gezellige en goede beurs waar alle vakmensen bijeen komen om te genieten van de nieuwste trends op het gebied van dranken’. En dat zijn niet alleen de alcoholische producten; tegenwoordig tref je er ook een breed assortiment aan mooie alcoholvrije dranken. Aan leveranciers die nog twijfelen of ze zich inschrijven, wil Van der Linde graag het volgende meegeven: “De DrankenbeurZ is de enige echte beurs voor vakliefhebbers uit de slijtersbranche. Het is goed bereikbaar en heeft goede parkeervoorzieningen, voor zowel standhouders als bezoekers.”
Zelf presenteert Lindehof ieder jaar de nieuwste producten uit het portfolio. “Daarnaast hebben wij een scherpe beursaanbieding met de bijbehorende ondersteuning wat zeer interessant is. Wij zeggen altijd ‘proeven is beleven’ en op die manier weten wij de klanten te overtuigen om een kijkje te nemen bij ons op de stand.” Dit jaar wil de groothandel de slijter onder meer verrassen met een vijftien jaar oude rum en een tropische rumlikeur. “En er zit nog meer aan te komen maar dat houden wij nog even geheim…”, lacht Mark.