Aanmelden standhouders

U bent er dus uit?!

Dat is heel mooi! Deelnemen aan dé DrankenbeurZ van Nederland is namelijk nog nooit zo eenvoudig geweest. 
Hieronder staat nog wat informatie en als u op het tabblad “Zelf deelnemen” klikt, downloadt u in een handomdraai uw aanmeldingsformulier. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

Henk van Pelt.  

De plattegrond en indeling zijn sterk afhankelijk van de regelgeving/maatregelen van het moment. Wij hopen er natuurlijk op dat de regels omtrent de indeling van de DrankenbeurZ minder streng zullen zijn en dat inmiddels Covid-19 onder controle is. Om deze reden zal een ingedeelde plattegrond in een later stadium beschikbaar komen. Klik hier voor een algemene indruk van de beurshal. 

Minimum stand oppervlakte is 12 m²
Eigen standbouw minimaal 25 m² (zonder meerprijs)

Prijs m2
< 1000 m2 – € 180,00 /m² – exclusief 21 % b.t.w.
> 1000 m2 – € 172,50 /m² – exclusief 21 % b.t.w.
> 1400 m2 – € 165,00 /m² – exclusief 21 % b.t.w.

(op aanvraag kunnen, tegen meerprijs, extra standbouwitems, glaswerk
en meubilair worden besteld, dit wordt later gedeeld in het beurshandboek)

– Hoektoeslag – € 75,00 per gewenste hoek
– Eenmalige inschrijfkosten – € 150,00

Algemene Voorwaarden DrankenbeurZ.

Artikel 1: Definities Organisator: De DrankenbeurZ, onderdeel van van Pelt’s Handelsmij B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3311 KX) Dordrecht aan de Visstraat 16, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 23023039. Evenement: de door de organisator georganiseerde beurs, tentoonstelling, congres of ander evenement. Offerte: de aanbieding van de Organisator tot het sluiten van een Overeenkomst. Overeenkomst: de door acceptatie van de Offerte tot stand gekomen overeenkomst tussen de organisator en de wederpartij voor de deelname aan een Evenement. Wederpartij: de natuurlijke of rechtspersoon die een Overeenkomst sluit of heeft gesloten of aan wie een Offerte is uitgebracht. Standruimte: de ruimte op het evenemententerrein die aan de Wederpartij ter beschikking wordt gesteld. Klik hier om de volledige voorwaarden te in te zien.

Afwachten is eigenlijk geen optie, reserveer daarom vandaag nog uw eigen standruimte! 
Hoe sneller u besluit deel te nemen hoe meer wij rekening kunnen houden met uw wensen. 
Heeft u nog vragen? Neem dan even contact op met Henk van Pelt. Hij helpt u graag verder. 
Geen vagen? Download hier dan uw eigen inschrijfformulier.

De DrankenbeurZ is

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De DrankenbeurZ vindt plaats op 19 en 20 september 2021 in de Evenementenhal in Gorinchem. Twee dagen lang is deze beurs dé ontmoetingsplek voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie. Waar bezoekers en deelnemers hun vakkennis kunnen delen, op het gebied van wijn, bier en gedistilleerd. Waar ruimte is voor innovaties, maar ook voor vertrouwd aanbod. Kom proeven, kom kijken, kom luisteren op de DrankenbeurZ!

Contactinformatie

DrankenbeurZ
Visstraat 16
3311 KX  Dordrecht
Contactpersoon: Henk van Pelt 

T. +31(0)78-616 04 85 
M +31(0)6 53 900 544
e-mail: info@drankenbeurz.nl

Locatie DrankenbeurZ

Evenementenhal Gorinchem 
Franklinweg 2
4207 HZ  Gorinchem